21/06/2021

SEO-копірайтинг: контент у ТОПі

повернутися до списку статей →

Зацікавленість сайтом пошукових систем, а внаслідок потенційних покупців, залежить від якості написаного контенту. Для попадання в ТОП видачі вже недостатньо написати статтю для пошукових машин: вона має бути створена для людей. Тому незамінна складова просування сайту – SEO-копірайтинг, і у нього свої правила.

Послуги з просування та написання SEO-текстів замовити можна у Fractus. Ви отримаєте контент, який відповідає всім вимогам, і він виведе сайт на перші позиції у пошуку.

SEO-копірайтинг

SEO-копірайтинг: особливості, відмінність від копірайтингу

Search Engine Optimization – комплекс прийомів з оптимізації вебресурсу для просування в пошукових системах. Його частиною є процес написання текстів, які працюють на просування товару або послуги – СЕО-копірайтинг. Тексти обов’язково адаптовані під пошукові системи, а тому всі вони містять ключові слова.

Як і звичайний копірайтинг, SEO-копірайтинг передбачає ретельне опрацювання теми, високі показники унікальності (в ідеалі 100%). Однак дещо відрізняється: текст має бути написаним із дотриманням SEO-показників – окрім ключових слів, це ще й «нудота» та вода.

Що таке ключовики й «нудота»

Ключові слова – ті запити, за допомогою яких користувач шукає послугу або товар у мережі. Саме їх він вводить в рядку пошуку, а той приводить на певний вебресурс.

Ключовики поділяють на три типи: високочастотні (найбільш використовувані запити), середньочастотні й низькочастотні. Також є два види входжень: пряме та непряме. У першому випадку ключову фразу не змінюють, і часом вона виглядає неорганічно. У другому – можна розбавляти розділовими знаками та словами, відмінювати, міняти місцями. Чим природніше розташування ключових слів, тим читабельніший текст. Розподіляють їх в статті рівномірно, показник – не більше 3-5% від загального обсягу. Кількість повторів цих слів у тексті – так звана «нудота» або ступінь заспамленності.

Що таке ключовики й «нудота»

Вимоги до статей

Оскільки сео-текст написаний насамперед для людей, він має бути:

  • Інформативним. Завдання тексту – максимально надати інформацію про товар або послугу. Добре, коли є оригінальна інформація, яка не трапляється деінде.
  • Унікальним. Прагнення до 100% схвальне – пошукові системи це оцінять. Перевірити цей показник допоможуть сервіси-антиплагіати.
  • Із низьким умістом води. Під водою мають на увазі все зайве: вступні слова, надлишок сполучників й часток, звороти без змісту. Показник до 15% (за текст ру) – оптимальний.
  • Структурованим. Для зручнішого читання та сприйняття слід виокремити головні елементи: заголовки, підзаголовки, важливі особливості, переваги, скласти списки.
  • Корисним. Матеріал має відповідати на питання: «як продукт усуне проблему?».

Вигода співпраці з компанією Fractus

Зверніться в компанію Fractus, щоб замовити SEO-тексти, і Ви неодмінно отримаєте вагомі переваги від співпраці.

Насамперед це комплексна робота – в складі SEO-просування сайту. Для цих цілей підібрана команда. Роботу виконує окремий фахівець на кожному етапі: від аналізу сайту та складання стратегії до написанням та вичитуванням готових текстів. У результаті сайт підвищиться у видачі пошукової системи, налагодиться постійний потік органічного трафіку, знизяться витрати на контекстну рекламу.

Ми швидко вирішуємо поставлені завдання, працюємо за угодою, даємо зворотний зв’язок у процесі роботи. Вартість роботи – прийнятна.

Вигода співпраці з компанією Fractus
Не зволікайте, якщо потрібно замовити сео-тексти для сайту, телефонуйте нам! Ваш вебресурс потрапить у ТОП видачі, а значить зуміє привабити нових клієнтів.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!