02/02/2023

Сайт-візитівка: в чому особливості розроблення

повернутися до списку статей →

Ніщо так не допомагає персоні або компанії заявити про себе на просторах інтернету, як сайт-візитівка. Хоча заявити вона може по-різному: спрацювати або на впізнаваність, або на байдужість споживача. Щоб не сталося останнього, варто знати, кому довіряти розроблення ресурсу. Якщо необхідний сайт-візитівка, компанія Fractus із задоволенням допоможе з його створенням.

Сайт-візитівка: етапи створення

Мета порталу – найбільш ефектно заявити про власника. Але однієї естетики недостатньо. Тут має бути й смислове наповнення на висоті, і зручність користування не гіршою. Тому розроблення – завдання комплексне, воно вимагає знань, досвіду, зусиль різноманітних фахівців. Передбачає три етапи, кожен з яких має свій перелік кроків.

Сайт-візитівка: етапи створення

  1. Планування:
  • збір інформації. Вивчають бізнес замовника, обговорюють майбутній проєкт, вислуховують думки замовника стосовно бачення та побажань. Словом, задають вектор;
  • складання ТЗ або брифу. Щоби під час розроблення все було враховано, цілі та завдання викладають у документі.
  1. Створення:
  • розроблення ескізу. Схематичний чорновий варіант дає зрозуміти, який вигляд матиме готовий сайт. Визначають кількість сторінок (у середньому 10-15), а також структуру (дані про компанію, форма зворотного зв’язку, портфоліо, контакти, можливо новини);
  • утілення дизайну. На базі чернетки створюють візуалізацію. Акцент – на специфіку діяльності. Крім фірмового стилю, важлива й наявність унікального фото- і відеоконтенту. Щоб замовити сайт-візитівку недорого, допоможуть шаблонні рішення, унікальний підхід обійдеться дорожче;
  • з’єднання з програмним кодом (верстка). Дизайн-макет переводять в інтерактивний вигляд;
  • підключення функціоналу. Створення панелі адміністрування, активація кнопок, інтеграція з системою управління, анімація;
  • текстове наповнення. Купити сайт-візитівку без текстів усе одно, що купити гарний кошик без продуктів. Інформативні, короткі, читабельні, саме вони – ключова складова, оскільки знайомлять користувача з компанією або персоною.
  1. Фінал:
  • розміщення на хостингу. Перенесення сайту з тимчасового на постійне «місце проживання», придбання доменного імені;
  • тестування. Сайт проходить перевірку на наявність багів – помилок. Якщо такі є, їх тут же усувають і знову перевіряють працездатність;
  • SEO-підготовка. Реєстрація в пошукових системах, налаштування лічильників вебаналітики, SEO-оптимізація контенту.

SEO-підготовка

Вигоди замовлення у Fractus

Непроста справа – створення сайту-візитівки під ключ. А до виконання будь-якої непростої справи варто залучати тільки фахівців. Як у компанії Fractus. Звернувшись до нас, Ви отримаєте:

  • Результат роботи згуртованої команди. Оскільки етапів декілька, на кожному залучено конкретних фахівців, за плечима котрих не один створений сайт. Крім того, є необхідне обладнання та програми.
  • Повністю робочий проєкт. Жодних помилок та довгого завантаження, коректний показ на всіх пристроях і у всіх браузерах.
  • Дизайн під замовника. Це результат індивідуального підходу та ретельного вивчення специфіки діяльності.
  • Технічну підтримку після здачі готового ресурсу.

Головне, ціна сайту-візитівки обговорена заздалегідь, адже ціноутворення у нас прозоре. Ви платите лише один раз, але за якісну роботу, яку не доведеться потім переробляти.

Поспішайте заявити про себе на просторах інтернету! Звертайтеся, адже розроблення сайтів-візитівок – наше завдання. І Ви отримаєте електронну візитну картку, про яку мріяли.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!