06/02/2023

Сайт каталог/вітрина: тонкощі розроблення

повернутися до списку статей →

Інтернет-каталог – річ зручна: не потрібно постійно витрачатися на друк паперових прайсів у зв’язку з постійними змінами асортименту. Що може бути простішим, ніж просто додавати позиції на сайт? Та й ознайомитися з асортиментом може будь-хто. Тут усе як в інтернет-магазині, тільки немає форми оплати, як і кошика. Зазвичай сайт каталог/вітрина підходить тим, хто продає не через мережу, а каталог потрібен для демонстрування товарів (або послуг).

Щоб клієнти могли ознайомитися з Вашими пропозиціями та надалі здійснювати купівлю, варто придбати інтернет-каталог. У розробленні допоможе компанія Fractus.

Сайт каталог/вітрина

Сайт каталог/вітрина: кроки до результату

Справа не одного дня – розроблення сайту каталогу/вітрини. Усе тому, що робота багаторівнева.

  1. Створення концепції. Початок – це вивчення сфери діяльності замовника, його побажань щодо сайту, формування ідеї проєкту.
  2. Постановка завдань. Складання технічного завдання, де детально прописано, що робити і як саме діяти фахівцям, який результат у підсумку має вийти.
  3. Створення ресурсу. Починається з малювання прототипу. Це чорновий макет, який дає бачення майбутнього сайту. На цьому етапі закладається структура і зручність юзабіліті. Далі узгоджений макет візуалізують (дизайн передбачає розробку шаблону категорій, карток товарів, головної сторінки, додаткових сторінок, форми зворотного зв’язку). Після цього верстають, програмують, а на додачу наповнюють унікальним контентом. Також на цьому етапі впроваджують системи управління сайтом (CMS) і автоматизації, синхронізацію з торговими майданчиками.
  4. Тестування. Перевірка всіх складових на зручність та якість функціонування.
  5. Розміщення на хостингу. Звичайно ж, з обраним замовником доменним ім’ям.

Акцент зроблений не тільки на зручності користування, але й на дизайні, який продає. Від того, наскільки він зуміє зацікавити, залежатимуть продажі.

Особливості структури

Десятки або навіть сотні сторінок із послугами або товарами – ось відмінна риса вебкаталогу. Рубрики з розділами розташовані так, щоб пошук продукції був максимально зручним, а структура – зрозумілою. До неї належить:

  • головна сторінка;
  • повний актуальний каталог (багаторівневий);
  • фільтр для пошуку;
  • система зворотного зв’язку для замовника;
  • дані про компанію.

За бажання можна впровадити додаткові сторінки.

Особливості структури

Переваги розробки від Fractus

Чим гарна робота нашої компанії?

  • По-перше, створення сайту каталогу/вітрини втілює в життя команда – для кожного етапу долучений персональний фахівець. У всіх них є досвід в розробленні сайтів. І вони відповідають за результат.
  • По-друге, є необхідна база – обладнання та програми, ми дотримуємось тенденцій у розробленні інтернет-ресурсів.
  • По-третє, справедливі ціни: вартість залежить від пакета послуг, немає прихованих платежів.
  • По-четверте, працюємо за договором, чесно і прозоро.
  • По-п’яте, навчаємо роботі з адміністративною панеллю сайту. До того ж Ви можете замовити також і просування ресурсу в інтернеті: так про нього дізнається більше споживачів, а продажі зростуть.

Що Ви в підсумку отримаєте

Ми створимо для Вас інтерактивну вітрину, яка стане приносити прибуток, водночас відповідатиме всім вимогам: буде зручною для користувача та адміністратора, автоматизованою, адаптивною, з підключеною системою аналітики, з високою швидкістю завантаження. І, звичайно ж, зі стильним дизайном.

Поспішайте замовити сайт каталог/вітрину вже зараз! Це буде проєкт, з яким Ви залишитеся у виграші.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!