19/07/2018

Проблеми торгівлі та їхнє вирішення від Fractus

повернутися до списку статей →

Електронна комерція (e-commerce) – це торговельні відносини між будь-якими типами продавців і покупців, які здійснюють через інтернет. У результаті постачальники можуть пропонувати свої вироби, приймати і обробляти замовлення у мережі, а клієнти знаходити і підбирати потрібну продукцію, порівнюючи ціни, і замовляти її. Водночас у кожного учасника торгівлі виникає безліч проблем, які заважають розвивати свій бізнес, збільшувати дохід і отримувати задоволення від роботи. Упоратися з ними допоможе Fractus – унікальна система, покликана спростити і покращити діяльність у галузі електронної комерції.

Електронна комерція
У цій статті кожен учасник торгівлі може знайти себе і побачити вирішення проблем, яке пропонує Fractus.

Постачальник

Проблеми

  • Час. Постачальнику доводиться витрачати дуже багато часу на збут товару (відправка тестового зразка, підтвердження замовлення, розсилання листів із пропозиціями, реклама, оформлення сайту). По суті за цей час він міг би продати той же обсяг товару кілька разів, але через ці проміжні чинники, йому доводиться заробляти переважно на маржинальності, а не на оборотності. Тобто він міг би продати набагато більше товарів з меншою націнкою і стати більш конкурентоспроможним (його пропозиція стала б більш привабливою, ніж у інших).
  • Людський фактор. Постачальник зазвичай дуже залежить від людського фактора, а саме від групи людей, на яких покладено створення контенту, наповнення клієнтської бази, розсилання листів із пропозиціями, ведення соціальних мереж.

Вирішення

  • Fractus покликаний нівелювати проблеми, які виникають у процесі діяльності постачальників. Яким чином? Система передбачає, що по суті достатньо однієї людини, яка зможе розміщувати товари (їхні характеристики і опис) і виставляти ціну, вказувати статус товару (наприклад, є у наявності або очікується). Водночас він не залежить від робочого місця і часу. Тобто це може робити будь-яка людина і у будь-який час доби, у якої є доступ до інтернету. Крім того, Fractus надає можливість продавати товар, якого ще фактично немає у наявності (він ще у дорозі). До того ж постачальник істотно розширює клієнтську базу, адже у нього можуть купувати всі учасники системи (відповідно до цінової політики).

Постачальник

Приватний підприємець (оптовик, дилер, субдилер)

Проблеми

  • Час. Приватному підприємцю необхідна сила-силенна часу на пошук постачальників, підбір слушних пропозицій, порівняння цін (моніторинг прайсів), консолідацію контенту, підбір кваліфікованого персоналу, контроль за якісним виконанням роботи.
  • Матеріальні та фінансові ресурси. Очевидно, що зростання бізнесу передбачає залучення додаткових найманих працівників, облаштування їхніх робочих місць, навчання та фінансові витрати на оплату праці. Так, обов’язки професійних менеджерів можна покласти на спеціальні програми, але їхнє використання ще більш витратне і водночас нестабільне. У результаті підприємцю доводиться практично все робити самому.
  • Людський фактор. Ефективність роботи багато у чому залежить від людського фактора. Проте немає ніяких гарантій, що вкладені кошти повернуться. Адже у будь-який момент будь-який професіонал може піти, і доведеться робити все спочатку. Словом, система продажів залежить від багатьох складників, які одному підприємцю дуже складно зробити самому або контролювати.
  • Обмеженість. З огляду на інші чинники підприємцю доводиться працювати лише з обмеженою категорією товару, оскільки на розширення асортименту продукції просто немає ні сил, ні часу, ні інших ресурсів.

Приватний підприємець (оптовик, дилер, субдилер)

Вирішення

  • Fractus здатний значно заощадити час будь-якого реселера. Просто зареєструвавшись у системі, він може відразу побачити всі пропозиції, що цікавлять його, від усіх постачальників. Водночас він бачить діапазон цін і відповідно може вибрати найвигіднішу для нього. Крім того, він відразу може визначити орієнтовний дохід. До того ж наявність грамотного і систематизованого контента дозволяє негайно здійснити експорт у свій інтернет-магазин, залишається лише налаштувати сео-оптимізацію, додати унікальний контент. Навіть більше, у будь-якого підприємця з’явиться можливість істотно розширити межі діяльності. Можна займатися великою кількістю категорій без втрати часу і додаткових витрат на найманих працівників. Також кожен учасник системи отримує додатковий бонус – можливість купувати потрібну продукцію для себе і своєї сім’ї за цінами для учасників Fractus.

Дропшипер

Проблеми

  • Перша проблема всіх дропшиперів полягає у відсутності знань і досвіду у торгівлі, незважаючи на те, що їм цікава ця сфера діяльності, і вони хочуть з її допомогою одержувати прибуток.
  • Друга проблема – це пошук надійних постачальників. Зазвичай, не маючи уявлення, як працює той чи інший сегмент ринку, дропшипер може довіряти одному із постачальників і працювати тільки з ним. Нерідко виникає ситуація, коли постачальник припиняє свою діяльність і дропшиперу доводиться шукати нових партнерів або зовсім завершувати свою діяльність, яка приносила йому дохід. На обробку даних від багатьох постачальників просто не вистачає сил, засобів і особистого часу.
  • Третя проблема – це обмежена кількість часу, оскільки дропшипер здебільшого торгує у вільний від основних справ час і просто не встигає за новинками на ринку, оновленням цін і залишків.

Вирішення

  • Fractus не лише доступно надає корисну інформацію для дропшиперів, допомагає їм відразу ж почати заробляти (до їхніх послуг повний перелік продукції, що цікавить), а й дає подальшу перспективу розвитку бізнесу. Згодом дропшипер, націлений на успіх, з необхідним багажем знань і навичок легко зможе стати оптовиком, дилером чи субдилером, що, безумовно, відкриє перед ним нові можливості і збільшить прибуток. Fractus видаляє низку перерахованих вище проблем. Наприклад, дропшипер займався мобільними телефонами, і постачальник перестав робити поставки. Якщо брати участь у системі, такої проблеми не виникне, оскільки тут завжди буде безліч можливостей для роботи з іншими постачальниками.
Дропшипер
Fractus – це максимальний прибуток за мінімальної витрати часу для кожного учасника системи.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!