20/02/2019

Як користуватися каналом Telegram «Fractus.pro»

повернутися до списку статей →

B2B-ресурс Fractus.pro створений спеціально для того, щоб максимально полегшити процес купівлі-продажу і забезпечити хороший дохід усім бажаючим заробити. Ми невпинно працюємо над тим, щоб ти отримував прибуток, не докладаючи великих зусиль і не залежачи від часових чинників та інших умовностей, з якими можна зіткнутися в торговельній галузі. Ось і зараз ми раді повідомити тобі про відкриття каналу під назвою «Fractus.pro» у популярному месенджері Telegram. Підписка на нього – це черговий крок до твого успіху! Простота і доступність використання каналу вражає, а головне – ти завжди в курсі всіх новинок товару і, звичайно ж, їхніх цін.

Telegram-канал «Fractus.pro»

Вміст каналу в Telegram «Fractus.pro»

Канал «Fractus.pro» містить перелік найбільш затребуваних категорій продукції, кожна з яких може стати твоїм інструментом для отримання прибутку. Перейшовши по кожній із них, можна побачити картки товарів, які представлені на нашому B2B-ресурсі. Усі вони містять найменування, ID, інформацію про статус, оригінальність та офіційність продукції, її короткі характеристики, а також оптову вартість, середню ціну роздробу в інтернеті і твій можливий дохід. Крім того, перед тобою завжди буде посилання для переходу в систему і перелік хештегів.

Катагорії каналу Telegram «Fractus.pro»

Значення ID і статусу товару

Кожному товару, який є в системі Fractus, присвоєний свій унікальний ID – ідентифікатор. За його допомогою легко можна знайти необхідний продукт у системі. Зі свого боку статус товару позначає його стан цієї миті, щоб тобі було простіше орієнтуватися в асортименті. Ось перелік і значення найпоширеніших статусів продукції:

  • У наявності – товар є на складі і представлений у достатній кількості, тому ти можеш замовити його просто зараз.
  • Під замовлення – продукцію виготовляють, або вона надходить на склад лише за попереднім замовленням, тому її можна замовити зараз, але доставки доведеться почекати.
  • Закінчується – обмежена кількість одиниць на складі.
  • Новинка – статус товару, який недавно з’явився в асортименті.
  • Refurbished – відновлена продукція (виявлені дефекти були усунені виробником).
  • У дорозі – товар уже по дорозі на склад, з якого відбудеться видача або доставка.
  • Очікується – продукція вже замовлена і скоро з’явиться на складі (після вирішення невеликих організаційних моментів).
  • Немає у наявності – товар повністю відсутній на складі і найближчим часом там не з’явиться.
  • Знятий із виробництва – таку модель виробник більше не випускає.

Детальніше про ціни

Як ти вже звернув увагу, на нашому каналі представлені показники оптової ціни і середньої ціни роздробу в інтернеті, а також, скільки можна заробити. Оптова вартість – це ціна, дійсна під час купівлі продукції оптовиками і дропшиперами.

Зі свого боку середня ціна роздробу в інтернеті – це результат роботи нашої системи, яка збирає всі варіанти вартості товарів у мережі і виводить середнє значення. Це дозволяє відразу ж призначати ціну для продажу, без моніторингу ситуації на ринку.

Із графи «можна заробити» ти отримуєш інформацію про орієнтовний прибуток, який ти маєш можливість отримати, якщо продаси цей товар за середньою ціною роздробу в інтернеті. Водночас ми нікого і ні до чого не зобов’язуємо. Ти можеш реалізовувати продукцію за тією вартістю, яку вважаєш за потрібну, і заробляти на самостійно призначеній націнці.

Хештеги на каналі «Fractus.pro»

Ми продумуємо кожну дрібницю, щоб ти міг отримувати дохід максимально швидко і легко. На нашому Telegram-каналі ми прописуємо хештеги, які допоможуть тобі зробити пошук ще зручнішим і точнішим, щоб легко знайти товар певного типу або продукцію конкретного виробника. Наприклад, у категорії «Авто і Мото» хештег #FractusFalcon дозволяє відфільтрувати усі товари такого бренду.

Хештег для фильтрації товарів певного бренда

#FractusАвтоіМото надає можливість знайти продукцію, яка належить до цієї категорії, а #FractusВідеорегістратори створений, щоб відібрати тільки такий тип виробів.

Хештег для фильтрації певного типу товару

Тобто ти можеш використовувати інші хештеги за аналогією і легко знаходити відповідні пропозиції за брендом, категорією або типом товару. Крім того, зверни увагу, що за хештегом #FractusProduct (ID товару) можна відшукати кілька пропозицій (карток товару) з різними статусами.

Хештег для фильтрації пропозицій з різними статусами

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!