30/01/2023

Лендинг: тонкощі створення

повернутися до списку статей →

Продати товар або послугу якнакраще допомагає односторінковий сайт (він же Landing Page). Це потужний маркетинговий інструмент, і його мета – спонукати до дії, у цьому разі до купівлі. Серед подібних посадкових сторінок продає не тільки та, яка готова «зняти біль» цільової аудиторії, а ще й максимально приваблива. Якщо необхідно створити лендинг, з цим завданням слід звертатися до компанії Fractus.

Landing Page

Лендинг: особливості розробки

Ідеальна цільова сторінка – яскрава, лаконічна, б’є чітко в ціль. Але щоб її створити, потрібно пройти такі етапи:

  • Аналіз. Аналізують товар/послугу (потім складають УТП), цільову аудиторію (хто вона, що їй потрібно, яка реклама зачепить?), конкурентів (хто вони та що пропонують, в чому слабкі та сильні сторони?).
  • Складання брифу. Це своєрідна дорожня карта подальшої роботи над сайтом. У ньому показані побажання замовника, а також усі вимоги, яким має відповідати односторінковий сайт.
  • Розроблення концепції. Схематично вимальовують наповнення: де і як розташований логотип, графічний контент, тексти, відео, таймери, точки захоплення лідів (кнопки CTA). Такий собі скелет. Він дозволить залишити найпотрібніше та прибрати зайве. А головне, дасть зрозуміти, наскільки зручна навігація. Структура класична: логотип, заголовок, підзаголовок, зображення, УТП, СТА-елементи, відгуки, гарантії.
  • Написання контенту. Також розроблення лендинга неможливе без текстів. Це унікальні, місткі матеріали, і вони захоплюють; вони покликані привернути і спонукати до купівлі. Також це заголовки, що привертають увагу, слогани, що продають, а також заклики до дії.
  • Створення дизайну. На основі прототипу якомога гармонійніше поєднують графічні елементи. Слід врахувати тренди вебдизайну. Привабливе й здатне запам’ятатися оформлення змусить покупця діяти, а ось перевантажене елементами – відштовхне.
  • Верстка та адаптування. На цьому етапі лендинг під ключ передбачає переведення створеного макета в HTML, CSS та JavaScript код. І звичайно ж сайт має адекватно показуватися на всіх пристроях.
  • Програмування. Розробка функціоналу, перевірка кросбраузерності, валідності коду, адаптивності мобільної версії.
  • Тестування. Перевірка коректності роботи всіх складових, зручності користування.
  • Запуск. Перенесення на хостинг і підключення домену. На цьому й закінчується створення лендинга.

Лендинг: особливості розробки

Переваги замовлення у Fractus

Перетворити користувача в покупця – мета будь-якого бізнесу. І якщо для цих цілей використовувати посадкову сторінку, слід пам’ятати: вона має бути створеною фахово. Замовити лендинг пейдж можете у компанії Fractus хоч зараз.

Які ж переваги замовлення у нас?

  1. Штат фахівців. Це маркетологи, програмісти, верстальники, дизайнери, менеджери проєктів. У кожного за замовчуванням є досвід та необхідні знання. Тому Ви отримаєте зручний, креативний, здатний до генерування лідів лендинг пейдж.
  2. Програмне забезпечення та обладнання. Усе, що дозволить зробити кожен етап якісно та без збоїв.
  3. Короткі терміни. Ми цінуємо час, тому робимо лендинг на замовлення в необхідні терміни, а не затягуємо.
  4. Адекватна вартість. Наша мета – надати якісні послуги, використавши усі, які лише маємо, ресурси, а не заломити ціну.
  5. Підтримка. Це не тільки технічна підтримка, а й налаштування аналітики, просування (контекстна реклама), навчання роботі з лендингом тощо.

Давайте ж співпрацювати! З Вас – замовлення на лендинг, що продає, а от з нас – виконання завдання, що принесе Вам прибуток.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!