13/07/2018

Товари з Китаю: секрет популярності

повернутися до списку статей →

Китайський ринок може стати ідеальним місцем для покупки різноманітного товару, як оптом, так і в роздріб, якщо знаєш де і у кого його шукати. Незважаючи на те, що у нашій країні китайські товари сприймають з певним стереотипом, насправді це далеко незавжди правильно. Чому вигідно замовляти товари з Китаю? Які китайські інтернет-магазини найпопулярніші?

Переваги товарів із Китаю

У Китаї виробляють практично всі необхідні товари. Водночас продажі націлені переважно на експорт і безперервно ростуть. Така популярність не випадкова, адже покупка продукції з Піднебесної передбачає цілу низку переваг. Насамперед, це величезний асортимент. Тут можна купити в буквальному сенсі все: від шпильки до шафи, до того ж вражає і різноманітність моделей. Можна підібрати виріб на будь-який смак, відповідного розміру, кольору, комплектації.

Переваги товарів із Китаю

Крім того, що важливо, китайські продавці пропонують більш ніж прийнятні ціни і часто надають своїм клієнтам хороші знижки. Навіть, якщо їх немає, то завжди можна домовитися про якісь бонуси. До того ж тут часто можна зустріти тотальні розпродажі товарів за дуже привабливою вартістю.

Ще слід зазначити, що у Китаї є величезна кількість продавців, конкуренція між ними просто зашкалює. А це означає, що вони готові піти на багато що, щоб утримати клієнта. Зазвичай постачальники завжди налаштовані на конструктивний діалог із покупцем і намагаються швидко відповідати на всі питання та допомагати з вибором і придбанням відповідного товару. Звичайно ж, це стосується тільки тих продавців, які планують розвивати свій бізнес у сфері торгівлі, напрацьовують клієнтську базу і піклуються про свою репутацію.

Популярні китайські інтернет-магазини

Пошук постачальника з Китаю залежить насамперед від того, в яких обсягах і яку продукцію ти збираєшся купувати. У цій країні досить багато популярних інтернет-магазинів, де можна замовити практично будь-які товари. Серед них можна назвати:

Популярні китайські інтернет-магазини
Щоб вибрати відповідний товар, необхідно уважно вивчити всю інформацію про нього. Обов’язково прочитай опис (навіть за допомогою перекладача), зверни увагу на розмірну сітку (одяг і взуття), пошукай відгуки про виріб, який тебе цікавить. Часто покупці описують нюанси якості, використання і навіть визначення потрібного розміру. Ці відомості дуже цінні для здійснення вдалої покупки. Також питання, що виникають, можна поставити продавцю. Здебільшого він зацікавлений у тому, щоб допомогти тобі.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!