13/02/2023

Корпоративний сайт: від аналізу до готового рішення

повернутися до списку статей →

Всеосяжне представництво компанії в мережі – саме так коротко можна описати корпоративний сайт. Він щось більше, ніж електронна візитівка. Це розширена версія. Замовити корпоративний сайт можуть великі гравці, представники малого бізнесу, підприємці. Звертатися варто в компанію Fractus.

Корпоративний сайт: структура

Якщо сайт-візитівка покликаний лишень познайомити бізнес і клієнта, то у корпоративного сайту завдань більше. Крім знайомства й інформування про життя компанії, він ще й передбачає вибудовування відносин з клієнтом, пошук партнерів, внутрішню та зовнішню комунікацію. І досить-таки непоганий майданчик для реклами. У ньому безліч сторінок і немає функції продажу, хоча зазвичай є каталог.

Інформація про компанію, новини, контакти, форма зворотного зв’язку, чати, каталог або портфоліо, клієнти та відгуки, документи, вакансії, архів – чого тут тільки немає.

Корпоративний сайт: структура

Етапи розроблення

Щоб замовити корпоративний сайт, недостатньо поспілкуватися з дизайнером й озвучити свою думку. Тут потрібен системний підхід.

Аналіз

Початок шляху. Відбувається занурення в бізнес: вивчення специфіки, цільової аудиторії, виявлення точок дотику бізнесу і ЦА – чим він їй може допомогти. З’ясовують також бачення та побажання замовника.

Технічне завдання

Створюють на основі аналізу. Із цим документом надалі працюватимуть фахівці, долучені до проєкту. Ретельно складене ТЗ – запорука коректно виконаної роботи.

Створення

Утілення в життя корпоративного ресурсу, як і будь-якого іншого сайту, передбачає таке:

  1. Розроблення архітектури. Малюють чорнову схему сайту – прототип. Тут важливо врахувати непросту багаторівневу структуру, зробити її зрозумілою і зручною.
  2. Дизайн. Прототип візуалізують. Створення корпоративного сайту немислиме без корпоративного стилю. Особливість бізнесу втілена саме в дизайні.
  3. Верстка. Створений дизайн переносять в веб, розроблюють адаптивну версію сайту.
  4. Програмування. Це розроблення функціоналу, який «оживляє» ресурс.
  5. Наповнення контентом. Сайт готовий, проте його потрібно наповнити суттю – контентом. Це фото, відео, ілюстрації, тексти.
  6. Тестування. «Тест-драйв» сайту необхідний, щоб зрозуміти, наскільки правильно той працює.

Запуск

Остаточні роботи: перенесення на хостинг, обраний замовником, прив’язка доменного імені до сайту, підключення системи аналітики, а також навчання замовника роботі з адмін панеллю.

Вимоги до готового ресурсу

Стильний дизайн, звичайно, важливий. Але є не менш важливі складові. Зручність користування, зрозуміла структура, захист від зламувань, робоча панель управління, висока швидкість роботи й адаптивність – ось що в результаті має вийти.

Вимоги до готового ресурсу

Переваги співпраці з нами

Щоб розроблення корпоративного сайту було виконане якнайкраще, можете звернутися до компанії Fractus.

У результаті отримаєте:

  • довершений, повністю готовий продукт – робочий на 100%;
  • унікальний стильний дизайн сайту, що показує суть бізнесу;
  • справедливу вартість;
  • підтримку, обговорення та узгодження на всіх етапах;
  • просування. Щоб сайт був активним і щоб залучав нових користувачів, можете на додачу замовити і таку послугу. Ми пропонуємо SEO-просування, контекстну рекламу, а також управління репутацією.

Над завданням працює злагоджена, заздалегідь затверджена команда. І в фаховості кожного з них не буде можливості засумніватися.

Цікавить послуга розроблення корпоративного сайту під ключ? Дійте – звертайтеся! Решту ми беремо на себе.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!