09/02/2023

Ексклюзивний сайт: принципи та складнощі розроблення

повернутися до списку статей →

Як виділитися серед безлічі конкурентів? Як викликати у користувача приємне враження? Вихід – ексклюзивний сайт. Він працює здебільшого на імідж та впізнаваність. І відразу ж дає зрозуміти, що за компанія перед ним, чим займається і чи варто їй довіряти. У список ексклюзивних потрапляють не тільки статусні корпоративні сайти та новинні ресурси, які викликають захват, а й навіть промо-сайти та дошки оголошень. Словом усі ті, які не передбачають використання шаблонів, а створені з нуля.

Такий ресурс вимагає професійного розробника. І замовити його розроблення можна у компанії Fractus.

Ексклюзивний сайт

Чим специфічний у створенні ексклюзивний сайт

На відміну від шаблонного вебресурсу, оригінальний вимагає чималих трудовитрат. Особливості розробки залежать від виду сайту, а також його структури.

Шлях до готового ресурсу складається з набору класичних кроків: аналізу, складання технічного завдання, створення макета, дизайну, верстки, програмування, тесту і переведення на хостинг.

Головна риса унікального сайту – індивідуальність дизайну (адже весь сенс у візуальній складовій), заснована на корпоративному стилі та особливостях бізнесу. На розроблення візуалізації витрачається чимало часу. У результаті виходить ні на що не схожий дизайн з фірмовим почерком.

Нарівні з неповторною візуалізацією і наповнення теж унікальне. Усі графічні елементи ексклюзивні, жодних стокових зображень. Фото і відео також унікальні, так само, як і тексти.

Розроблення ексклюзивного сайту передбачає також його розширені можливості. Наприклад, можна впровадити файлообмінник, додати імпорт/експорт товарів, опції документообігу, модулі консультації, транслювання музики та відео, багаторівневі фільтри. Якщо йдеться про сайти для продажів, то це ще синхронізація з платіжними системами, агрегаторами та інше.

До дрібниць продумана і функціональна частина, зручність навігації та користування, адаптивність під пристрої. Водночас швидкість завантаження завжди висока.

Вигоди замовлення у компанії Fractus

Наш підхід до роботи – професійний. Ми беремося за створення ресурсів будь-якої складності й працюємо під замовлення.

Для цього у нас укомплектований штат фахівців (дизайнери, менеджери проєктів, верстальники, програмісти, тестувальники та інші). Це не випадкові люди, а майстри своєї справи, яким можна довірити створення ексклюзивного сайту. У їхньому розпорядженні –програмне наповнення й необхідна техніка.

Вигоди замовлення у компанії Fractus

Тому звернувшись до нас, Ви отримаєте:

  • Унікальне рішення. Це сайт, створений на чистому коді, без шаблонів. Його дизайн –оригінальний і виділяється, жодних запозичень. Використовується не тільки професійне бачення фахівців, а й новітні тенденції в розробленні вебпорталів.
  • Прозору схему. Усі нюанси ще на першому етапі спілкування вносимо в договір, щоб замовник розумів, які беремо на себе зобов’язання і які даємо гарантії на виконану роботу.
  • Обґрунтовану вартість. Ціна сайту залежить від його складності, призначення, доменного імені, послуг хостингу, складності дизайну, тонкощів верстки та програмування тощо. У будь-якому разі її обговоримо і зафіксуємо в договорі. Але вона значно вища, аніж вартість шаблонних сайтів, оскільки вимагає більш ретельного підходу і більшого досвіду.

Також додатково можете отримати технічний супровід, наповнення контентом та комплексне просування щойно створеного ресурсу.

Потрібно замовити ексклюзивний сайт? Зробіть це зараз! І отримаєте ресурс, який вдало виділить Вас на тлі конкурентів.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!