16/01/2023

Дизайн сайту-візитки: чому він важливий

повернутися до списку статей →

Архітектура сайту як архітектура будинку: або викликає захоплення і вабить зайти в нього, або відштовхує і змушує бігти геть. Особливо значущий дизайн під час створення сайту-візитки. Стильний і продуманий, він спрацює на репутацію, приверне споживача, перетворить його на постійного клієнта. Недбалий дизайн відштовхне не тільки від сайту, а й від бренду. Замовляти дизайн сайту-візитки варто у професіоналів. Наприклад, компанії Fractus. Так Ви отримаєте унікальне рішення.

Дизайн сайту-візитки: специфіка

Сайт-візитка – обличчя компанії. По суті це вебресурс, що складається з однієї або декількох сторінок, на яких розміщені основні дані. Він дозволяє оперативно почерпнути необхідні відомості про компанію або персону.

Дизайн сайту-візитки: специфіка

Особливості дизайну полягають у такому:

  1. Сайт-візитка, дизайн якого виконаний у корпоративному дусі. Тут легко простежити фірмовий стиль, а не просто помітити деякі елементи: одного логотипу недостатньо. Акцент зроблений на гармонійну колаборацію логотипу, шрифтів, кольору, ілюстрацій. Однак елементів не має бути забагато, інакше втрачається суть: інформування споживача. Надлишкова анімація або графіка підвищує час завантаження сайту, а хто стане чекати? А от надмірний мінімалізм, якщо він не виправданий корпоративним стилем, також може нашкодити, зробивши візитку нудною.
  2. Продумана і лаконічна структура. Жодних зайвих розділів, тільки необхідне для знайомства з компанією. Контент максимально інформативний, доступний, читабельний.
  3. Зручна навігація. Чим вона простіша, тим комфортніше клієнтові орієнтуватися на сайті, черпати необхідну інформацію. Зайві розділи та переходи не потрібні: вони призведуть до того, що користувач просто заплутається.
  4. Адаптивна версія або версія для мобільних пристроїв. Перша охоплює широке коло носіїв, крім славнозвісного смартфона: планшет, плазмовий екран, ноутбук. Другий націлений на користувачів зі смартфонами, а вони становлять більшість. Тому замовити дизайн сайту-візитки слід з урахуванням цих особливостей.

Зміст сайту

Головна сторінка

На ній компанія або персона знайомить цільову аудиторію з тонкощами своєї роботи. Сторінка містить такі відомості: опис діяльності, переваги перед конкурентами, вигоди для споживача. Непогано сюди додати історію. Інформація може бути як текстовою, так і супроводжуватися ілюстраціями або фото, наприклад, роботи або відпочинку. У першому випадку її потрібно зробити зручною для читання і сприйняття.

Про товари та послуги

На даній сторінці надано опис продукції (всієї або основних позицій), викладені фото та/або відео. Можна впровадити віртуальний каталог, доступний для завантажування.

Зміст сайту

Блог або новини

Пункт необов’язковий, однак непогано, коли він є. Так користувач дізнається більше про діяльність компанії, почерпне специфічні відомості.

Контакти

Обов’язкове поле – забезпечить підтримку зв’язку з клієнтом. Тут вказані телефони, адресу електронної пошти, час роботи, посилання на соцмережі, поле для зворотного зв’язку.

Де замовити дизайн вебвізитки

Замислюєтеся про сайт-візитну картку? Компанія Fractus до Ваших послуг. Ми не тільки розробимо його, а й створимо унікальний дизайн сайту-візитки саме для Вас. Він не просто занурить споживача в атмосферу Вашої діяльності, а спонукає стати постійним клієнтом. Якщо ж у компанії немає фірмового стилю, допоможемо і з цим.

Якщо необхідний дизайн сайту-візитки, звертайтеся до нас вже зараз! Результат захопить і Вас, і Вашого клієнта.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!