05/12/2022

Дизайн презентації: оформляємо слайди красиво

повернутися до списку статей →

Презентація – це ефективний інструмент у маркетингу, який використовують у просуванні товарів і послуг компанії. Яким би грамотним не був текст, правильною структура, якщо оформлення непоказне, слайди не поєднуються між собою, то зацікавити аудиторію в продукті, що просувається, послузі, ідеї буде складно. Хороший дизайн презентації робить інформацію доступною, розставляє потрібні акценти, а інфографіка, анімовані елементи, зображення допомагають краще донести посилання до цільової аудиторії, слайди краще запам’ятовуються.

Формат оформлення презентації

Вибір оформлення презентації залежить від її змісту і потенційного споживача. На нюанси дизайну впливатиме і формат подання слайдів:

  • для виступів: акуратне оформлення, факти, картинки мають виділяться на тлі тексту.
  • для партнерів/колег: мінімалістичний дизайн слайдів, інфографіка, графіки, результати, мінімум зображень і тексту.
  • для інвесторів: просте, але водночас «ділове» оформлення, текст, що продає;
  • презентація товару/послуг: дизайн має бути емоційним, якісні фото, цифри та факти підтверджують якість, інфографіка, можливі анімаційні елементи;
  • про компанію: ненудне оформлення, перший слайд мусить мати не просто інтригуючий заголовок, але й чіпляючий дизайн;
  • для email-розсилки: можна експериментувати з дизайном, додавати анімаційні елементи, але необхідно розставити акценти так, щоб утримати увагу читача до кінця презентації.

Формат оформлення презентації

5 порад, які зробить дизайн презентації кращим

  1. Якісні фотографії. Зображення допомагають донести ідею презентації краще ніж текст. Фото мають викликати позитивні емоції, водночас не бути банальними.
  2. Колірна гамма. Виберіть один-два основних кольори та декілька акцентних. Не робіть різких переходів від одного кольору до іншого.
  3. Шрифт. Щоб донести інформацію для споживача, досить 1-2 шрифтів, однорідних без зарубок. Виділяти маркером, курсивом тільки дійсно важливі дані.
  4. Іконки, інфографіка. Не просто візуально прикрашають презентацію, але і допомагають розставити правильно акценти, прочитувати швидше інформацію.
  5. Верстка, вирівнювання тексту. Презентація, дизайн, структура виглядатиме акуратно і чисто. Якщо всі елементи вирівняні, відступи однакові, слайди зроблені за одним шаблоном, інформація прочитується легше.

5 порад, які зробить дизайн презентації кращим

Де замовити дизайн презентації?

Створення презентацій віднімає багато часу і сил, до того ж не кожен знає, як структурувати інформацію, який дизайн краще підходить для тієї або іншої презентації, яка графіка краще сприймається споживачами. А якщо Вам необхідно підготувати інформацію про компанію, представити свій продукт діловим партнерам, то вимоги до оформлення слайдів істотно збільшуються – все має бути ідеально. Адже саме від того, наскільки якісно зроблена презентація залежить подальший успіх угоди, чи зацікавить потенційних клієнтів Ваш товар або послуга. Компанія Fractus готова Вам допомогти в розв’язанні цієї задачі, наші дизайнери допоможуть підготувати якісні слайди, які поза сумнівом вразять Ваших інвесторів, партнерів.

Над кожним проєктом ми працюємо комплексно. Перед початком роботи наша команда експертів уважно вникає в тему, готує структуру і текст, що продає, створює привабливий, сучасний дизайн. Для Вас ми зробимо презентацію в єдиному стилі, з інфографікою та анімованими елементами. Готовий файл можна використати не лише для переговорів, конференцій, виставок, але і для розміщення на сайті або для email-розсилки. За необхідності розробляємо корпоративні шаблони слайдів. Вартість дизайну презентації залежатиме від характеру та об’єму, формату подачі, наявності початкової інформації, терміновості.

Головний результат роботи Fractus – Ваш прибуток!

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!