12/01/2023

Дизайн лендинга: принципи та особливості

повернутися до списку статей →

Не такий уже й другорядний в лендингу дизайн. Від нього залежить, проскролить користувач сторінку до кінця і в ідеалі діятиме, або ж тільки окине її поглядом і закриє. Тому довіряти дизайн лендинга варто грамотним фахівцям. Таким, як у компанії Fractus.

Чому так важливий дизайн лендинга

Landing page – сторінка захоплення лідів або посадкова сторінка, розроблена під конкретну ЦА. Має одну мету: спонукати споживача до дії. Причому не тільки купити товар або послугу. Є варіанти: підписатися на розсилку, перейти за посиланням, зареєструватися, залишити свої дані. На відміну від односторінкового сайту-візитки тут обов’язковий пункт – заклик до дії, підкріплений кнопкою.

Суть така: одна сторінка – одна пропозиція – одна дія. Якщо пропозицій декілька, користувач заплутається.

Використовують під час створення дизайну два підходи: або шаблонний, або унікальні розробки (тому ціна дизайн лендинга відрізняється). Але в будь-якому разі простежується фірмовий стиль.

Чому так важливий дизайн лендинга

Структура лендинга

Ключові елементи односторінкового сайту такі:

  • Шапка. Логотип, назва компанії, телефон, адреса.
  • Товар з фотографією, обов’язково кнопка заклику до дії.
  • Переваги. Наочно показано, що отримає замовник унаслідок своїх дій.
  • Зворотній зв’язок. Тут відповіді на найбільш поширені питання, заперечення, можливість поставити запитання.
  • Відгуки. Реальні краще, ніж вигадані: викликають більше довіри.

Принципи дизайну

Мінімалізм в оформленні лендинга пронизує геть усе. Притому, що елементів використано чимало. Але лендинг дизайн передбачає їхнє гармонійне поєднання і міру.

  • Стиль. Має відповідати суті пропозиції й бути близьким цільовій аудиторії.
  • Зображення. Ілюструють суть пропозиції. Мають бути яскравими та чіпляти, але не кричущими, викликати бажання придбати товар чи послугу.
  • Кольори. Рекомендовано використовувати не більше трьох-чотирьох, причому тих, які поєднуються між собою. Якщо сторінка в стриманих кольорах, на ній мають доречний вигляд яскраві плями.
  • Шрифти. Межа – три види. За замовчуванням читабельні, що поєднуються між собою і з іншими елементами.
  • Текст. Короткий і місткий приверне увагу, розлогий відштовхне. Читабельний, інформативний заголовок, який на додачу чіпляє – ідеальний.
  • Кнопка. Має розташовуватися на першому екрані, з подальшим дублюванням. Прямокутна форма працює найкраще. Помаранчевий, зелений, жовтий кольори вважаються оптимальними.
  • Повітря. Обов’язковий атрибут, який полегшує сприйняття інформації та змушує кожен елемент виділятися.
  • Поля. Мають бути простими для заповнення, містити основну інформацію.

Головне, ніяких спливаючих вікон. Вони здатні звести нанівець зусилля зі створення найкреативнішої посадкової сторінки. Тому що нарівні з надмірністю деталей дратують споживача.

Принципи дизайну

Де замовити оформлення

Шукаєте, у кого б замовити дизайн лендинга в Черкасах? Ми створимо його виключно під Ваші завдання. Наші дизайнери знають свою справу, вміють слухати клієнта, уважні до дрібниць. Ви отримаєте не просто унікальне рішення. Це буде адаптивна сторінка, коректно відображена на всіх пристроях. Спільно з привабливим дизайном та інформативністю такий підхід забезпечить відвідуваність і підвищить продажі.

Вартість дизайну лендинга залежатиме від того, індивідуальна це розробка чи застосовані шаблонні схеми. Але і в останньому випадку дизайн буде привабливим.

Не марнуйте часу, замовляйте дизайн лендинга вже зараз! Він окупиться з надлишком. Вам же залишиться насолоджуватися підвищенням продажів.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!