09/01/2023

Дизайн корпоративного сайту: який він

повернутися до списку статей →

Знайомити споживача з компанією та її діяльністю, працювати на імідж, залучати партнерів і продавати товари чи послуги найкраще за допомогою корпоративного сайту. Це потужне джерело комунікації. А на зовнішніх рекламних майданчиках або навіть сторінках у соціальних мережах не вийде розмістити стільки інформації. Він привертає увагу клієнтів. Але за умови, що дизайн гідний. І довірити дизайн корпоративного сайту краще професіоналам – компанії Fractus.

Від чого залежить дизайн корпоративного сайту

Корпоративний сайт – багатосторінковий вебресурс. У ньому є декілька розділів: головна сторінка (інформація про компанію), новини, послуги/товари, галерея, контакти, часом може бути і блог. Словом усе те, що інформує відвідувача.

Але на першому місці грамотний дизайн: навіть після побіжного ознайомлення він не залишить питань у користувача, а зуміє зацікавити і перетворити на прихильника. І вже потім за значенням зручність користування й інформативність.

Від чого залежить дизайн корпоративного сайту

Особливості дизайну вебресурсу такі:

  1. Фірмовий стиль – основа. За замовчуванням за роботу беруться тільки тоді, коли сформована корпоративна ідентичність: логотип, кольори, шрифти. Якщо йдеться про лендинг або сайт-візитку, то елементів айдентики там зовсім мало. Та й самі сайти набагато простіші. Але ось у такому разі стиль має чітко простежуватися. Навіть якщо для сайту підібраний індивідуальний стиль: класичний, ретро або футуристичний, фірмові деталі в ньому обов’язкові.
  2. У всьому слід дотримуватися балансу. Сайт – це композиція з графічних і текстових елементів. Тут важливо дотриматися кількох правил. По-перше, вдало підібрати кольори та ілюстрації. Їхній вибір залежить від виду діяльності компанії. Наприклад, для івент-агентства норма яскраві кольори та динамічні картинки, а ось ресурсу автосалона личить більш стримане наповнення. По-друге, всі їх варто вдало подружити. І ще: якщо щось можна прибрати – його слід прибирати, тому що перевантаженість деталями стомлює.
  3. Зручність – у пріоритеті. Це стосується розташування кнопок, категорій, текстів, ілюстрацій, а також навігації. Заплутаність і багатошаровість – не найкращий вияв креативності, чого не скажеш про простоту.
  4. Обов’язкова адаптивна версія. Той, хто зібрався замовити дизайн корпоративного сайту, розуміє: відвідувати ресурс будуть зі всіляких пристроїв та браузерів. Тому коректне відображення його на кожному пристрої дорівнює турботі про клієнта. І гарантує, що він не закриє сторінку.
  5. Унікальність. Шаблонних сайтів, схожих між собою, як близнюки, чимало. Тільки індивідуальні розробки під певний бізнес роблять ресурс оригінальним. Так, дизайн корпоративного сайту ціна трохи вища, ніж для шаблонних. Але ресурс не загубиться в натовпі собі подібних.

Особливості дизайну вебресурсу

Де замовити повноцінний дизайн?

Щоб дизайн корпоративного сайту не підвів і не спрацював проти, а навпаки, привернув клієнтів, слід звертатися до досвідчених виконавців. У компанію Fractus, наприклад.

Наші фахівці створять стильний, респектабельний і унікальний ресурс, який зуміє зацікавити та буде працювати на Ваш імідж. Перш ніж взятися роботу, ми детально вивчаємо особливості бізнесу, враховуємо побажання замовника, застосовуємо свій досвід і зважаємо на тренди. Такий підхід ще не підводив.

Уже зараз Ви можете не тільки замовити дизайн корпоративного сайту. Якщо потрібно, допоможемо з розробкою фірмового стилю або створимо будь-який інший сайт. Телефонуйте, будемо раді допомогти!

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!