05/07/2021

Антиплагіат: перевіряємо унікальність текстів

повернутися до списку статей →

Скопійовані з інших ресурсів фрагменти текстів знижують сторінку у видачі пошукових систем. Тому важливо, щоб текст був унікальним – не траплявся деінде, і послідовність слів у ньому має бути ексклюзивною. Для перевірки використовують антиплагіат. Він дозволить визначити, наскільки неповторний контент.

Замовити будь-який унікальний текст (як технічно, так і за змістом) можете в компанії Fractus.

Антиплагіат

Антиплагіат: визначення та особливості

Почнемо з визначення плагіату. Це використання чужого контенту без змін. Антиплагіат це дозволяє попередити. Він є спеціалізованим онлайн-сервісом або програмою, куди завантажують текст. Відбувається перевірка збігу слів, фраз, речень. У результаті в процентному співвідношенні показує наявність неунікальних фрагментів.

Навіщо потрібне таке дослідження? Уся справа в пошукових системах. Вони визначають кількість запозичень. І якщо трапиться текст з 40% і більше матеріалу, який вже колись був опублікований у мережі, він ніколи не буде в перших рядках видачі. Ідеальний показник – 100% унікальність. Однак її не завжди вдається досягти. Наприклад, ніяк не можна замінити синонімами термінологію або багатослівні ключовики. У цьому разі оптимальний показник – від 80-90%.

Програми та сервіси для перевірки

Існують такі варіанти: антиплагіат онлайн або програма.

  1. Текст.ру. Популярний у галузі SEO онлайн-сервіс. Досліджує декілька текстів на добу, показує не лише унікальність, але щільність ключових слів, воду, наявність помилок. Сервіс безплатний, найшвидше працює вранці, коли менша завантаженість. Максимальний обсяг тексту для перевірки – 15 тис. символів без пробілів.
  2. Advego Plagiatus. Програму встановлюють на ПК. Досить скрупульозна. Існує два режими перевірки: глибока та швидка. Також можна вибрати параметри шинглів (кількість слів у словосполученнях, який будуть вважатися неунікальними). Усі SEO-дані також перевіряє. Обсяги – до 10 тис. символів без пробілів на день.
  3. Content-watch.ru. Перевірка на плагіат відбувається в режимі онлайн. Використовувати безплатно можна тільки для двох текстів на день. Проте знаходить ті неунікальні фрази, які можуть не помітити інші сервіси. Але не показує заспамленності й даних води. Текст – до 10 тис. символів без пробілів.
  4. eTXT. Функціонує як онлайн, так і можна завантажити на комп’ютерний пристрій. Є декілька варіантів перевірки: на рерайт, стандартна, глибока, експрес (без реєстрації – текст до 3 тис. символів без пробілів, з реєстрацією – до 5 тис. символів без пробілів). Також можна провести SEO-перевірку. Кількість «експертиз» за добу змінюється.
  5. Google. Хоч це і не антиплагіат в канонічному сенсі, але він працює. Достатньо скопіювати фрагмент тексту й вставити його в рядок пошуку, щоб дізнатися, чи є цей текст у мережі.

Виявивши неунікальність, кожен антиплагіат видає посилання на сайти, де знайдені фрагменти, а також показує процентне співвідношення запозичень.Програми та сервіси для перевірки

Де замовити унікальний текст?

Що ж, перевірка тексту на унікальність – необхідний захід. Її можна виконати і самостійно. Але що, якщо показники виявляться невтішними? Краще відразу звернутися до компанії Fractus.

Існує два варіанти дій: написати новий текст або «реанімувати» наданий. І перевага у тому, що контент навіть із дуже з низьким показником унікальності ми допоможемо перетворити на гідний перших позицій у видачі пошуковиків. Наші фахівці його ґрунтовно підготують: відредагують, якщо потрібно – зроблять рерайт. І, коли перевірити текст на плагіат, він буде оригінальним.

Потрібен унікальний контент? Довірте його створення нам! Ваш сайт з такими текстами буде в перших рядках пошукових систем.

Приєднуйся та обирай тисячі товарів для опту (гурту) і дропшипінгу від українських постачальників, розширюй свій бізнес, здійснюй завантаження товарів у свій інтернет-магазин!